Freelance

U wilt meer dan een allround technicus? Remco Koning is een teamplayer die niet alleen oog heeft voor zijn eigen werkzaamheden. Hij is altijd alert is op het grote geheel, denkt mee en steekt waar nodig de handen uit de mouwen. Dankzij zijn brede ervaring zowel bij de regionale omroep als in een commerciële functie, is Remco communicatief sterk. Hij weet zich te verplaatsen in de wensen van zijn opdrachtgevers en hij denkt graag actief mee voor een nóg beter eindresultaat.

Cameraman
Komt u nog een cameraman, desgewenst met zijn eigen professionele apparatuur, tekort in uw team? Remco Koning werkt net zo makkelijk samen aan een product- of bedrijfspresentatie als aan een grootscheepse live uitzending.

Slidercrane
Om soepele, filmische beelden te kunnen maken beschikt Remco Koning over een slidecrane. De camera beweegt via de slider gelijkmatig horizontaal en dankzij de crane ook meteen verticaal. Producten, mensen en situaties kunnen in één vloeiende beweging in perspectief getoond worden. De slidecrane kan zowel bij livestream als bij video-opnames ingezet worden.

Schakeltechnicus
Wat is het mooiste plaatje en op welk moment breng je wat in beeld? Als schakeltechnicus moet je de juiste feeling en timing hebben. Dankzij zijn ervaring als cameraman weet Remco Koning precies wat er beter kan en welk perspectief zorgt voor optimale beleving.

Remote camera operator
Als er zo weinig mogelijk mensen op de vloer mogen of kunnen of als er veel tegelijk gebeurt, zoals bij sportwedstrijden, dan zijn vaste remote control camera’s een uitkomst. Mits… zij kundig en met vaste hand bediend worden. Ook als remote camera operator heeft Remco Koning de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan.

Event regie
Het overzicht houden, mensen vriendelijk doch beslist aansturen, goed communiceren en oog voor mooie beelden: door Remco Koning in te huren is de regie van uw event in goede handen. Hij kent alle facetten van een bijeenkomst, bereidt zich altijd zorgvuldig voor en zorgt dat het programma volgens afspraak verloopt.